Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.   جزئیات طرح شتاب دهنده «جهت» ویژه گروه‌های جهادی دوره‌های شتاب دهنده جهت ویژه گروه‌های جهادی و توانمند سازی این گروه‌ها برای حل مسائل و مشکلات کشور از سوی بسیج دانشجویی در حال برگزاری است که تاکنون بیش از ۱۲۰ گروه جهادی به این طرح دعوت شدند.   حمید فرقانی، مسئول شتاب دهنده «جهت» در خصوص آخرین وضعیت دوره شتاب دهنده‌ها ویژه گروه‌های جهادی گفت: همزمان با رشدی که برای گروه‌های جهادی رخ داده و نگرش‌های جدیدی که در آن‌ها ایجاد شده؛ اما روی نفرات و عناصری خاص فعالیت می‌کنند. این گروه‌ها برای مواجهه با مسئله‌ای که با آن روبه رو می‌شوند، اقدام به طراحی راهکار می‌کنند که ماحصل آن، حضور در مناطق محروم و خدمت رسانی است؛ نگرش و تفکری که مسئله محور است و از دل آن راهکار‌هایی فنی، مطالعاتی و پژوهشی بیرون می‌آید و تبدیل به کار و عرصه جدید می‌شود. دانشجویانی که در این عرصه قدم برمی دارند با کار‌هایی مانند شتاب دهنده‌ها به آن‌ها کمک کنیم.    
وی افزود: جامعه هدف ما افراد از هر قشر و گروهی هستند. اگر از بدنه دانشجویی و دانشگاهی باشند، ماموریت اصلی بسیج دانشجویی آموزش برای همین قشر است؛ بخصوص وقتی با مسائل خاصی مواجه می‌شوند. رفتار‌های معمولی که برای شتاب دهنده‌ها وجود دارد، نداریم و طرز حمایت ما از این گروه‌ها جدی است؛ لذا کمک می‌کنیم که دانشجویان در طراحی مدل هایشان بهینه‌تر عمل کرده و محل پایداری طرح‌ها را تحلیل کنند، در آخر هم حمایت می‌کنیم که به یک سرمایه گذار یا یک پشتیبان و حامی متصل شوند تا بتوانند طرحشان را پیاده کنند.  
ولایتی: مصوبات هیات امنا در خصوص افزایش حقوق و مزایا حتما اجرایی می‌شود پس از اعتراضات کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به وضعیت حقوق و مزایا، ولایتی از افزایش حقوق کارکنان و هیات علمی این دانشگاه بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه خبر داد.   رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد گفت: مصوبات خوبی در جلسه اخیر هیأت امنای دانشگاه در جهت افزایش حقوق و مزایا تصویب شد که حتماً اجرایی می‌شود.   ولایتی افزود:  برخی می‌گویند هیأت امنا موضوعی را تصویب می‌کند، اما اجرا نمی‌شود؛ به هیچ وجه این گونه نیست و هر آنچه متناسب با امکانات دانشگاه تصویب می‌شود به اجرا در می‌آید. دانشگاه آزاد اسلامی دولتی نیست و باید هزینه‌های خود را تأمین کند و روی پای خود بایستد.

وی گفت: اساتید و معلمان باید زندگی آبرومندانه‌ای داشته باشند و ان‌شاءالله باز هم در این زمینه مصوباتی خواهیم داشت. اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یقین بدانند که همت مسئولان این است که دانشگاه آزاد اسلامی به سمت پیشرفت و تعالی حرکت کند و فعالیت‌هایی که در حوزه علم و فرهنگ صورت گرفته، تداوم یابد تا دانشگاه به لحاظ فرهنگی، اخلاقی و اعتقادی آبرومند باشد.  
مفرد: جهاد سازندگی توسط بدنه دانشجویی شکل گرفت    گروه‌های جهادی دانشجویی همیشه پیش قدم در رسیدگی به مشکلات مردم وحل مسائل کشور هستند. اصل تشکیل جهادسازندگی کمک به محرومان از ابتدای انقلاب نیز با بدنه دانشجویی شکل گرفته است.   انقلاب اسلامی که نقطه عطفی در تاریخ کشورمان است با رهبری امام خمینی و مشارکت اقشار مختلف مردم در بهمن ماه ۵۷ به پیروزی رسید و حالا با ایستادگی همان مردم و با همان روحیه انقلابی و آرمان‌هایی که با آن، انقلاب کردند به چهل و دومین سال انقلاب می‌رسیم. انقلابی که ثمرات، آرمان‌ها و اهداف زیادی را داشت که یکی از آن‌ها کمک به مستضعفان و یاری رساندن به هم نوع در هر شرایط و بحرانی است، تشکیل جهاد سازندگی و در پی آن گروه‌های جهادی دانشجویی این هدف را معنا کرد، حالا که چهل و دو سال از آن می‌گذرد، هنوز هم مشارکت، جهادگرانه، وارد میدان شدن و کمک به هم نوع تفاوت چندانی پیدا نکرده و چه بسا ورود به این عرصه نسبت به گذشته پررنگ‌تر و تکامل بیشتری پیدا کرده است.   گروه‌های جهادی دانشجویی یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است که همواره بدون هیچ چشم داشتی در صحنه کمک و یاری رساندن به مردم مستضعف حاضرند. دانشجویانی که در برخی بحران‌ها زندگی شخصی خود را رها کرده و حتی جان خود را در یاری رساندن به مردم در حوادثی مانند سیل و زلزله و هر بحران دیگر فدا می‌کنند.  
مفرد، معاون سازندگی بسیج دانشجویی در خصوص فلسفه تشکیل گروه‌های جهادی و عرصه فعالیت آن‌ها می گوید: بلافاصله بعد از انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها بخصوص دانشگاه‌های اصلی کشور این دغدغه به وجود آمد که عده‌ای از دانشجویان به مناطق دور افتاده بروند و در آنجا خدماتی را ارائه دهند. ابتدا هم با مناطقی که دچار التهابات دوران طاغوت بودند و وضعیت مناسبی نداشتند، آغاز شد. در ابتدا دانشجویان دانشگاه‌های علم و صنعت، تهران، امیرکبیر وچند دانشگاه دیگر تیم‌های دانشجویی خود را به این مناطق اعزام کردند.  
پرداخت وام‌های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی بزودی آغاز می‌شود پرداخت وام‌های دانشجویی که همیشه با تاخیر همراه بود، اما در نیمسال تحصیلی جدید تغییر رویه داد و قبل از آغاز ترم تحصیلی ثبت و پرداخت آن آغاز شد.    ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در سال تحصیلی جدید اغلب دانشجویان در کنار خانواده‌های خود هستند و آموزش به صورت مجازی اجرا شد و با توجه به شرایط سخت اقتصادی تلاش کردیم که حامی و کمک کار دانشجویان باشیم.    
وی افزود: راهبرد اصلی صندوق رفاه دانشجویان پرداخت وام‌های دانشجویی است و خوشبختانه با مصوبه هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال اول سال تحصیلی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پنج نوع وام تحصیلی، وام شهریه، وام ودیعه مسکن، وام ویژه دکتری و وام ضروری در نظر گرفته شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: تاکنون حدود ۲۵۰ میلیارد تومان از این میزان وام با درخواست دانشگاه‌ها به امور مالی دانشگاه واریز شد و خوشبختانه برای پرداخت وام‌ها از لحاظ نقدینگی در نیمسال اول مشکلی نداشتیم و بلافاصله پرداخت وام‌های نیمسال دوم را نیز آغاز می‌کنیم.   اعضای جدید شورای فرهنگی دانشگاه آزاد منصوب شدند
 محمد مهدی طهرانچی، طی حکمی اعضای جدید شورای فرهنگی دانشگاه آزاد را منصوب کرد.     طی این حکم فرزاد جهان بین معاون فرهنگی دانشگاه آزاد به عنوان دبیر شورای فرهنگی این دانشگاه، حجت الاسلام شریفانی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد را به عنوان عضو حقوقی شورای فرهنگی دانشگاه منصوب شدند.

  همچنین در این حکم سروری مجدهاشمی، مسئول بسیج اساتید، مظفری، مسئول هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد و نصیر زاده، فیاض بخش، بنیانیان، صالحی آرا نیز به عنوان اعضای حقوقی این شورا منصوب شدند.

  رئیس دانشگاه آزاد همچنین سید محمد حسینی، فرید الدین حداد عادل، وحید یامین پور، عباس شیراوژن، امیر خوراکیان را به عنوان اعضای حقیقی شورای فرهنگی دانشگاه آزاد منصوب کرد.     آزمون زبان msrt در ۳۰ بهمن برگزار می‌شود سرانجام سازمان امور دانشجویان تصمیم گرفت آزمون زبان انگلیسی را پس از یک سال تاخیر برگزار کند.   ابراهیم حاجی زاده اظهار داشت: بر اساس مصوبه پنچاه و ششمین جلسه ستاد ملی مقابله با کووید ۱۹، آزمون زبان msrt در روز پنچشنبه ۳۰ بهمن ماه برگزار می‌شود.   وی گفت: داوطلبانی که در آزمون آبان ماه ثبت نام کرده بودند می‌توانند در آزمون ۳۰ بهمن ماه شرکت کنند.

  براساس این گزارش، داوطلبان می‌توانند از روز دوشنبه ۲۷ الی ۳۰ بهمن با مراجعه به سامانه سجاد نسبت به دریافت کارت حضور در جلسه اقدام کنند.     مهلت ارسال آثار به جشنواره رویش دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت تمدید شد دانشجویان دانشگاه علم وصنعت هنوز مهلت دارند شانش حضور خود را در جشنواره رویش امتحان کنند و تا ۲۷ بهمن ماه آثار خود را ارسال نمایند.   از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه علم و صنعت جشنواره رویش دانشگاهی ویژه کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برگزار می‌شود. آثار این جشنواره در قالب فیلمنامه، نمایشنامه، عکس، ادبی، هنر‌های تجسمی و صنایع دستی و برای آثار گروهی در قالب فیلم، فیلم مستند و تئاتر خواهد بود.
بر اساس این گزارش، دانشجویان می‌توانند آثار خود را تا ۲۷ بهمن ماه برای معاونت فرهنگی ارسال نمایند.  
جدول زمان بندی ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی اعلام شد     صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم طی بخشنامه‌ای جدول زمانبندی ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم را اعلام کرد.

  بر اساس این گزارش، در این بخشنامه آمده است، سامانه دانشجویی پورتال صندوق رفاه دانشجویان از ۱۶ بهمن ماه برای ثبت نام وام‌های نیمسال دوم فعال شده و ثبت نام‌ها تا پایان نیمسال تحصیلی ادامه دارد.  
برای سـهولت در پرداخت وام ها، لیست متقاضیان هر نوع وام حداکثر در قالب ۶ لیست در مهلت هـای مقرر در طول نیمسال تحصیلی به صورت دقیق، مستند و بدون نقص پس از تأیید معاون دانشجویی از طریق سامانه فاز ۲ به این صندوق شود.    
حجت‌الاسلام رستمی: نقاط ضعف را جدی بگیریم و در جهت حل آن حرکت کنیم
حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در خصوص تلاش دشمنان برای سقوط انقلاب اسلامی و دوگانگی‌های ایجاد شده در داخل کشور معتقد است بسیاری از دشمنان و حتی منتقدان از همان ابتدا بر این باور بودند که این انقلاب فقط چند سال دوام خواهد آورد. بعد از تلاش‌های جدایی طلبانه در ابتدای انقلاب، جنگ و تحریم بر مردمی که می‌خواستند سرنوشت خودشان را تعیین کنند، تحمیل شد.    
وی می افزاید: در طول دوران پس از انقلاب تلاش‌های زیادی برای به شکست دادن انقلاب اسلامی صورت گرفت، اما مهم‌ترین تلاش دشمنان، تلاش رسانه‌ای و میدانی برای ناامید کردن مردم از انقلاب بود؛ عوامل مختلفی مانع از ایجاد این شکست شدند؛ اما عامل اصلی و محوری، حرکت انقلاب اسلامی بر محوریت حق بود و هست. حق به عنوان مفهومی مشترک میان تمام انسان‌ها، می‌تواند عامل وحدت بخش باشد که این وحدت خودش نیز، حافظ بقای یک جامعه اسلامی است.

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه ها ادامه می دهد: حق‌طلبی انقلاب اسلامی در عرصه سیاست، می‌شود ایجاد یک ضلع سوم در دنیای دو قطبی شده «ظالم – ظلم پذیر»؛ انقلاب اسلامی ضلع سومی را ایجاد کرد که نسبت به این دوگانه انتقاد دارد و معتقد است کشور‌ها باید خودشان را مستقل از این دو قطبی تعریف کنند. این رویکرد در عرصه سیاست علاوه بر وحدت بخشی در داخل کشور، در عرصه بین‌المللی نیز ایران را به یک قطب جدید تبدیل کرده و موجب شده تا کشور‌هایی که خودشان را نمی‌خواهند در دوگانه ظالم-ظلم پذیر تعریف کنند، مسیر ایران را جهت خروج از دوقطبی ظالم-ظلم‌پذیر طی کنند.

  رستمی تصریح کرد: وحدت، اما باید حول یک محور مشخص صورت بگیرد. ولی فقیه، این محور وحدت آفرین است. ولی فقیه به عنوان یک شخصیت دینی و سیاسی، حافظ بقای انقلاب است. تجربه دوران پس از انقلاب نشان می‌دهد که پیوند میان مردم و، ولی فقیه که نسبت امت-امامت است، موجب شد تا کشور از بن‌بست‌ها خارج شود. این نسبت هم در دوران جنگ که دولت دچار اختلال شده بود، هم در دوران فتنه و هم دوران تحریم ناجی کشور بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شتاب دهنده جهت گروههای جهادی حجت الاسلام رستمی وام های دانشجویی نیمسال دوم شورای فرهنگی دانشگاه صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی دانشگاه آزاد پرداخت وام گروه های جهادی انقلاب اسلامی بسیج دانشجویی پرداخت وام ها افزایش حقوق سال تحصیلی شتاب دهنده بهمن ماه بر اساس ثبت نام ۳۰ بهمن گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.

رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.

وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.

رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.
رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آنها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.

رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است