Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید هادی سیدفضلی سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی در  آئین استقبال از نودانشجویان این دانشگاه که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: گفت: تمام دانشجویان جدید الورود و  دانشجویان قدیمی می‌توانند از تسهیلات صندوق رفاه دانشگاه آزاد برای دریافت وام استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقسیط شهریه و وام‌های میان مدت و بلند مدت در سامانه آموزشیار فراهم شده و دانشجویان می‌توانند درخواست‌های خود را از هفته دیگر در سامانه آموزشیار ثبت کنند.

او در ادامه بیان کرد: امکان ارئه تسهیلات بانکی از طریق سامانه ساجد هم از قبل فراهم شده بود و دانشجویان می‌توانستند نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. هدف ما در دانشگاه آزاد این است که دانشجویان دغدغه مالی نداشته باشند.

سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیان داشت: ۳۰ درصد وام‌هایی که صندوق رفاه دانشگاه آزاد در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد پس از اتمام فرآیند تحصیل اخذ می‌شود.

سید فضلی در ادامه باین کرد: دانشجویان دکتری تا سقف ۴۰ میلیون، دانشجویان کارشناسی ارشد تا سقف ۲۰ میلیون و دانشجویان کارشناسی تا سقف ۱۵ میلیون و دانشجویان کاردانی تا سقف ۱۰ میلیون می‌توانند وام دریافت کنند.

سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برخی از وام‌ها در طول تحصیل به دانشجویان تعلق می‌گیرد و برخی از این وام‌ها در پایان تحصیل نیز امکان دریافت را دارند.

او ادامه داد: حتی قبل از پرداخت شهریه ثابت دانشجویان جدید الورود می‌توانند درخواست وام خود را ثبت کنند. کل دوره تحصیل با وام قرض الحسنه و به صورت قسطی پرداخت می‌شود.

سید فضلی در ادامه درباره نحوه پرداخت وام شهریه به دانشجویان نیز توضیح داد: وام شهریه مستقیما به حساب دانشگاه و واحد دانشگاهی واریز می‌شود. ولی وام مسکن و ازدواج و ... به صورت نقدی به حساب دانشجو می‌رود.

سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: در حوزه ضامین وام‌های دانشجویی نیز امکانی فراهم شده است تا در حیطه وام‌های صندوق رفاه دانشگاه آزاد دو دانشجو بتوانند ضامن یک دانشجوی دیگر شوند در قوانین ضامین وام‌های بانک‌های عامل طرف قراداد با دانشگاه متفاوت است و دانشجو نیازمند ارائه یک ضامن است. در این زمینه دانشگاه آزاد تلا کرده این قوانین را تسهیل کند، اما بانک نیز دارای ضوابط و مقررات خاص خودش را دارد.

وضعیت تخصیص خوابگاه به دانشجویان ترم اولی دانشگاه آزاد

علیرضا صامت، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر که کلاس‌های مجازی است تنها دانشجویانی نیاز به خوابگاه دارند که دروس عملی اخذ کرده اند و نیاز است در واحد محل تحصیل خود حضور پیدا کنند.

او در ادامه بیان کرد: با توجه به شیوه نامه‌های ستاد کرونا خوابگاه‌ها را بازگشایی کردیم و واحد‌های خوابگاه دار اتاق‌های یک و ۳ نفره را در اختیار دانشجویان دارای واحد عملی گذاشته اند.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد در ادامه افزود: دانشجویان ترم یک معمولا کلاس عملی ندارند و نیازی به خوابگاه نیز ندارند. اما اگر کلاس عملی داشته باشند خوابگاه می‌گیرند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در توصیه به دانشجویان دکتری این دانشگاه گفت: تخفیف شهریه برای این دانشجویان محدود است؛ از همین رو به دانشجویان پیشنهاد می کنیم از وام های دانشجویی استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد وام دانشگاه آزاد اسلامی تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۰۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود