Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نسبت به سال‌های اخیر فعالیت بیشتری داشته است و چشم‌انداز مسوولان وزارت علوم روی تجهیز تمام دانشگاه ها و رفع مشکلات دانشجویان است.

20 دستاورد صندوق رفاه دانشجویان به شرح زیر است:

**ارتقای کیفیت خدمات تغذیه دانشجویی

تدوین 3 جلد کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی با هدف استاندارد سازی و افزایش کیفیت غذای دانشجویی، پرداخت یارانه غذا به واحدهای دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی برای تأمین بخشی از هزینه ها و افزایش کیفیت تغذیه دانشجویی در راستای ارتقای کیفیت خدمات‌دهی به دانشجویان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**افزایش مبلغ وام‌ها و هدفمند‌سازی پرداخت تسهیلات دانشجویی با شعار هیچ دانشجویی نباید به خاطر فقر مالی ترک تحصیل کند

رشد ۲۵ تا ۵۰۰ درصدی مبلغ وام های دانشجویی، ایجاد و تقویت صندوق های خیریه و قرض‌الحسنه دانشجویی، تعریف و اختصاص وام ویژه برای حمایت از دانشجویان دوره دکتری، پوشش و پاسخگویی صددرصدی به تقاضای وام دانشجویان واجد شرایط ، هدفمند سازی پرداخت تسهیلات دانشجویی با رویکرد پرداخت وام به دانشجویان مستعد کم بضاعت، هم افزایی با بانک های عامل در خصوص تأمین منابع برای پوشش صددرصدی وام ها، کاهش زمان پرداخت وام ها از ۲ ماه به کمتر از 10 روز کاری، تبدیل فرآیندهای سنتی و دستی به سیستمی، اختصاص اعتبار و وام برای حمایت از طرح های کارآفرینی و کارگاه های مهارت محور و اصلاح قوانین و مقررات پرداخت و بازپرداخت وام با رویکرد فراهم سازی تسهیلات بیشتر برای دانشجویان انجام می شود.

**سایر اقدامات

ایجاد مرکز پاسخگویی به دانشجویان و دانش آموختگان به صورت تلفنی و حضوری، توانمند‌سازی کارشناسان ستادی و دانشگاهی با برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی، بازدیدهای دوره ای و ارزیابی وضعیت رفاهی دانشگاه ها و حل مشکلات دانشگاه ها در زمان بازدید، انجام امور سرمایه گذاری متناسب با مأموریت و ماهیت آموزش عالی و جلوگیری از انحراف مالی در فعالیت های اقتصادی، اتصال و ایجاد وب سرویس به منظور ارتباط برخط با سامانه های سازمان های همسو نظیر ثبت احوال،بانک تجارت، بانک توسعه تعاون، بنیاد علوی و ... برای پاسخگویی هرچه سریعتر به درخواست‌های دانشجویان، حمایت ویژه از شرکت‌های دانش بنیان، تعامل موثر با دولت و محاسبه ظرفیت سازی برای ارتقای خدمات رسانی به دانشجویان در قوانین کشوری برای دانشجویان در دستور کار قرارگرفته است.

انتهای پیام/

28 / 31 ارتقاء کیفیت هدفمند سازی تغذیه شعار دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ارتقاء کیفیت هدفمند سازی تغذیه شعار دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گچساران در چهاربیشه+ تصاویر
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است