Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: صندوق رفاه دانشجویان امسال در تعامل با بانک‌ها 120 میلیارد وام به دانشگاه‌های آزاد، پیام‌نور و علمی کاربردی تخصیص خواهد داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ذوالفقار یزدان‌مهر بعدازظهر امروز در شصت و دومین نشست سراسری معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: صندوق رفاه دانشجویان 509 میلیارد تومان که شامل 407 میلیارد وام و 102 میلیارد کمک بلاعوض بوده است را در قالب ارتقاء و یارانه تغذیه در اختیار دانشگاه‌ها قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش کرده‌ایم با توجه به پیش‌بینی‌ها درباره بازگشت مجدد تحریم‌ها از حیث منابع صندوق رفاه را تجهیز کنیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم عنوان کرد: بودجه صندوق امسال به 673 میلیارد افزایش پیدا کرده است که 246 میلیارد آن از محل بودجه عمومی، 400 میلیارد آن از محل بودجه اختصاص و 27 میلیارد تومان نیز از محل وام شهریه تأمین می‌شود.

یزدان‌مهر خاطرنشان کرد: صندوق رفاه دانشجویان امسال در تعامل با بانک‌ها 120 میلیارد وام به دانشگاه‌های آزاد، پیام‌نور و علمی کاربردی تخصیص خواهد داد که از این مقدار 80 میلیارد از طریق بانک توسعه و 40 میلیارد دیگر نیز از طریق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تأمین اعتبار خواهد شد.

وی با اعلام این خبر که 500 میلیارد برای ساخت و تکمیل سراهای دانشجویی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: امسال به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که در تمام بخش‌ها هزار و 300 میلیارد تومان به جامعه هدف اختصاص دهیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به 14 برنامه اقدام این صندوق عنوان کرد: مشکلات اساسی در حوزه آی تی برای تعامل با دانشگاه‌ها وجود داشت که سندی را طراحی کردیم که طبق آن صندوق رفاه تا سال 1400 به سمت آی تی محوری حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد:‌ روزی که صندوق رفاه دانشجویان را تحویل گرفتیم حدود 500 نفر مراجعه‌کننده داشتیم اما امروز مفتخریم به 130 هزار نفر مراجعه‌کننده‌ها خدمت ارائه می‌کنیم.

یزدان‌مهر دومین برنامه صندوق رفاه دانشجویان را ارائه تسهیلات برای تکمیل سراهای متأهلی و مجردی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با رایزنی‌هایی که صورت گرفته است منع ساخت خوابگاه‌ها برداشته شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم رویکرد ساخت سراهای دانشجویی را ورود بخش خصوصی به این حوزه اعلام کرد و ادامه داد: دانشگاه‌هایی که درآمد اختصاصی‌شان مناسب است می‌توانند خودشان رأساً و مستقیماً تسهیلات و وام دریافت کنند و به ساخت خوابگاه بپردازند و دانشگاه‌هایی که درآمد اختصاصی‌شان مناسب نیست می‌توانند از بخش خصوصی مکان‌هایی را به مدت 10 یا 15 سال اجاره کنند.

وی درباره تکمیل سراهای دانشجویی و متأهلی گفت: فرصت خوبی است تا سراهای دانشجویی تکمیل و تجهیز شوند که تا کنون نیز با تکمیل تعدادی از خوابگاه‌ها موافقت شده است.

یزدان‌مهر برنامه سوم اقدام صندوق رفاه دانشجویان را کمک به ارتقاء سراهای دانشجویی رتبه 3 و 4 عنوان کرد و ادامه داد: 59 خوابگاه دانشجویی رتبه پنج را در سال 95 ارتقاء دادیم همچنین 314 خوابگاه رتبه پنج در سال 96 و 199 خوابگاه در سال 97 ارتقاء داده‌ایم.

وی با بیان اینکه تعداد کمی خوابگاه دانشجویی رتبه چهار در کشور وجود دارد، گفت: متأسفانه برخی از دانشگاه‌ها آمار خوابگاه‌های رتبه چهار خود را اعلام نکرده‌اند و امسال آخرین فرصت برای ارتقاء خوابگاه‌های دانشجویی رتبه چهار به رتبه‌های سه و بالاتر است.

به گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم امسال برای ارتقاء خوابگاه‌های دانشجویی اعتباری بالغ‌بر 55 میلیارد تومان از سوی صندوق رفاه دانشجویان پیش‌بینی شده است که از این 55 میلیارد 30 میلیارد برای تجهیز و 25 میلیارد برای ارتقاء خوابگاه‌های سطح چهار به سه تخصیص پیدا خواهد کرد.

یزدان‌مهر با بیان اینکه امسال 131 درصد در بحث کمک به دانشگاه‌ها رشد داشته‌ایم، عنوان کرد: 38 میلیارد برای کمک به دانشگاه‌های زلزله زده جهت مقاوم‌سازی خوابگاه‌ها تخصیص داده شده است.

ادامه دارد...

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آقابابایی در مراسم بزرگداشت مقام شامخ معلم که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد ضمن تبریک روز معلم به همه اساتید دانشگاه و معلمین سراسر کشور و با تقدیر و تشکر از تلاش اساتید در طول یک سال گذشته اظهار کرد: مدرسان در تربیت مؤثر و کارآمد مدیران راهبردی می‌توانند مؤثر باشند.

وی با اشاره به آیات قرآنی بیان داشت: اولین معلم و تربیت کننده انسان، خداوند تبارک و تعالی بوده و سپس پیامبران الهی و ائمه اطهار صلوات الله علیهم این وظیفه را به عهده داشته‌اند.

آقابابائی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت و تعلیم افراد ماهر و کارآفرین عنوان کرد: یکی از وظایف اصلی ما ایجاد مهارت و کمک به شعار سال در استان و تربیت افراد ماهر که بتوانند برای جهش تولید و رفع بیکاری مؤثر واقع شوند می‌باشد.

وی برنامه‌های دانشگاه در سال جاری را تشریح و مهمترین برنامه‌های سال جاری را تضمین اشتغال برای پذیرفته شدگان برخی از دوره‌ها، نظارت هوشمند و بازنگری برنامه‌های درسی اعلام کرد.

در پایان این مراسم از اساتید تقدیر شد.

کد خبر 6096781

دیگر خبرها

  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران